Over Ons

Nike is zwaargewicht in de sport- en modeindustrie; Afhankelijk van hoe je naar de High Street kijkt, zal een Nike Swoosh in zicht zijn. Het merk werd oorspronkelijk opgericht als Blue Ribbon Sports in 1964, en het was pas in 1971 dat de naam Nike werd gekozen en het Swoosh-logo werd voor het eerst op een coach geplaatst. Van de verkoop van een bus van een autoboot naar meer dan 160 landen en zes continenten over de hele wereld, is Nike een lange weg gekomen. Onze collectie hier bij Footasylum biedt een breed scala aan klassieke silhouetten, van retro runners zoals de Nike Air Max 1 naar meer recente stijlen in de vorm van de Nike Roshe Run. We hebben ook een breed scala aan kinderwagens, variërend van kleuterschool tot junior maten. Het is niet alle schoenen, aangezien onze Nike kleding betrekking heeft op alle nieuwste ontwerpen.

Welkom op schoenenukopen.com. Hier bieden wij u de laatste en goedkope trainers van de fabriekswinkel aan. Wie je bent en waar je ook bent, bieden we dezelfde prijs voor iedereen: het minst mogelijk. Als u een groothandel bent die de omzet toeneemt, zal een retailer die weigert de hoge prijzen in uw land te betalen of een koper die de nieuwste producten wenst te ontvangen, zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen.

Onze online outlet winkels hebben verschillende gebieden zoals basketbal, hardlopen, trainen, lopen enzovoort, en hebben authentieke, zeer gewilde sneakers op het web gebracht op een moment dat de enige online opties meestal verlicht en onbetrouwbaar waren. Door de jaren heen hebben we sterke relaties aangegaan met topschoenenfabrieken en verworven lucratieve rekeningen met de meest geavanceerde internationale merken. Dit heeft ons in staat gesteld om samen te werken aan exclusieve projecten, evenals exclusieve artikelen die u niet elders te vinden zal aanbieden.

Met een enorme opslagstapel hebben we een snelle en betrouwbare levering. Voor elke zending zullen we alle artikelen die we verzenden naar onze klanten voorzichtig controleren. Om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruiken we technologie en geavanceerde code systemen (SSL) voor een veilige dataoverdracht bij elke aankoop. Trusted Shops certificering en de bijbehorende "back guarantee" geven u de garantie dat u beter beschermd bent in winkels en vertrouwt in onze winkel.

Onze belofte aan u

Wij garanderen dat alles wat we verkopen, nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen niet namaak, kopieën, parallelle invoer, seconden of verspilde artikelen.
Wij zijn gepassioneerd voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij kiezen voor de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
We toevoegen voortdurend nieuwe artikelen op deze website, dus kom snel weer naar ons.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
Onze kantooruren voor klantenservice zijn van 9:00 tot 17:00 uur, maandag tot vrijdag, exclusief Nederlandse feestdagen.
Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op uw e-mails en telefoongesprekken.

Als u vragen heeft, opmerkingen of gewoon zin heeft om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste winkelervaring mogelijk heeft.